26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Συγκίνηση για τον σπουδαίο Νόρις στο Περιστέρι!

Ο Όντι Νόρις βραβεύτηκε από τους ανθρώπους του Περιστερίου στο πλαίσιο του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα, σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερη απόψε (19/9) στο Περιστέρι. Όχι τόσο πολύ για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα όσο για το τιμώμενο πρόσωπο, που βρισκόταν στο Κλειστό της οδού Τζον Κένεντι. Ο Όντι Νόρις βρέθηκε στο γήπεδο, όπου έγραψε ιστορία τη σεζόν 1993-1994 και αποθεώθηκε, όπως του άξιζε.

Ο «θρυλικός άσος» των Πριγκίπων, που βαδίζει στα 59 του χρόνια, είχε την αναγνώριση που του άξιζε, είτε μέσω χειροκροτήματος είτε με τις αγκαλιές παλιών του συμπαικτών, όπως ο μεγάλος Άγγελος Κορωνιός. Το δε Περιστέρι έδειξε ξανά, ότι ξέρει πώς να αναγνωρίζει το παρελθόν του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που αν και έπαιξα για έναν χρόνο την αγάπησα πολύ. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα, τα οποία δεν θα καταφέρναμε αν δεν είχα αυτούς τους συμπαίκτες» υποστήριξε ο εμβληματικός Όντι, δείχνοντας τον σπουδαίο Άγγελο Κορωνιό και τους Νίκο Κασουρίδη και Νίκο Τσαγκόπουλο που βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου γνωρίζοντας την αποθέωση.

«Είστε φανταστικοί και πάντα σας μνημονεύω, όπου κι αν βρεθώ!» είπε πριν αφήσει το μικρόφωνο ο Όντι Νόρις, απολαμβάνοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση του Νόρις:

Photo Credits: Peristeri BC/Twitter



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ