22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συγκίνηση για τη «θρυλική» Εβίνα Μάλτση!

Ύψιστες τιμές γνώρισε η Εβίνα Μάλτση, με τη «μυθική» Ελληνίδα παίκτρια να βραβεύεται από την Ομοσπονδία και την Εθνική Ανδρών για την προσφορά της στην χώρα, ενώ το κοινό την αποθέωσε στο ΟΑΚΑ.

Πολλοί την αποκαλούν ως «θηλυκό Γκάλη». Η Εβίνα Μάλτση έγραψε σπουδαία ιστορία στα 20 χρόνια, όπου φόρεσε τα «γαλανόλευκα», αποτελώντας την πρώτη σκόρερ όλων των εποχών και οδηγώντας την Εθνική Γυναικών σε επιτυχίες, παίζοντας με κέφι, όρεξη και πάθος μέχρι τα 40 της, τρομάζοντας κάθε αντίπαλο.

Η «θρυλική» Ελληνίδα παίκτρια αποσύρθηκε πρόσφατα από την Εθνική και η ΕΟΚ, όπως και η αντίστοιχη των Ανδρών, αποφάσισαν στο πλαίσιο του αγώνα με την Τουρκία να τη βραβεύσουν. Ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, και ο αρχηγός, Γιάννης Μπουρούσης, της έδωσαν μια χρυσή μπάλα και μια υπέροχη ζωγραφιά αντίστοιχα, με την ίδια να είναι τρομερά συγκινημένη με την υποδοχή στο ΟΑΚΑ.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς το εθνόσημο την φανέλα και είμαι ευγνώμων, που για 20 χρόνια φορούσα την φανέλα της Εθνικής. Θα ήθελα να πω στην Εθνική Ανδρών καλή επιτυχία, είμαστε όλοι μαζί σας», είπε μέσα σε αποθέωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ