16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Συγγνώμη στον Σλαφτσάκη»

Ο Κίριλο Φεσένκο ήταν πρωταγωνιστής στην φάση του σοβαρού τραυματισμού του Διαμαντή Σλαφτσάκη, με τον «γίγαντα» της Ντνίπρο να απολογείται για το γεγονός αυτό στον παίκτη του Άρη, εξηγώντας παράλληλα το τι έφταιξε για τη «συντριβή» της ομάδας του.

«Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για μας, δεν παίξαμε άμυνα, δεν παίξαμε επίθεση, δεν ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή. Δεν κάναμε τίποτα σωστά, ζητάω συγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας. Ελπίζω να είναι το τελευταίο άσχημο παιχνίδι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν, ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά και να μην έχει σοβαρό τραυματισμό. Δεν τον είδα, δεν πάτησε στο πόδι μου αλλά λίγο πιο ψηλά κι γύρισε ο αστράγαλος του. Εύχομαι να μην είναι σοβαρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σέντερ της ουκρανικής ομάδας.

Από τη δική του πλευρά, ο προπονητής της Ντνίπρο, Ντένις Ζουράβλοφ, στάθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα των παικτών του, αναφέροντας πως «κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα. Τα λάθη που κάναμε στην αρχή μας σκότωσαν. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα σωστά. Δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο σκληρή άμυνα, αλλά κάναμε πολλά λάθη, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εύκολες πάσες. Κάναμε τραγικό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να μην επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση, αν και απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ