29.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Στόχος του Περιστερίου το αήττητο (pics)

Αήττητο παραμένει το Περιστέρι στη φετινή Α2, μετρώντας αισίως είκοσι νίκες σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει.

Ικανοποίηση επικρατεί στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων  μετά και την τελευταία επικράτησή τους, απέναντι στον Ερμή Αγιάς, με την οποία έκαναν το 20-0 και κατέρριψαν το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ, που είχε ο ΚΑΟΔ από το 2010-2011. Ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την ιστορική επίδοσή τους, αλλά και τους στόχους τους από εδώ και πέρα. Αναλυτικά όλα όσα είπε…

Για τη μέχρι τώρα αήττητη πορεία του Περιστερίου και το ρεκόρ νικών στην Α2: «Είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχουν συντελέσει πολλοί παράγοντες σε αυτό το ρεκόρ. Οι παίκτες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά όλη τη χρονιά, ενώ υπάρχει μια διοίκηση που είναι σταθερή και ισχυρή, προεξάρχοντος των κυρίων Κώτση και Πολέμη. Νομίζω ότι δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, γιατί σε όλα τα παιχνίδια έχουμε παρουσιαστεί σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ιδιαίτερα στα ντέρμπι».

Για τους στόχους που υπάρχουν μέχρι το τέλος της σεζόν κι αν σκέφτεται το αήττητο: «Σίγουρα είναι ένας στόχος που υπάρχει στο μυαλό μας, όμως εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για εμάς στην παρούσα φάση προέχει η Δόξα Λευκάδας που έχει ένα καλό ρόστερ και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχουμε την επόμενη νίκη μας».

Για το μέλλον κι αν γίνονται σκέψεις για τη Stoiximan.gr Basket League: «Σίγουρα αυτό είναι το επόμενο βήμα της ομάδας, όμως για να φτάσουμε να σκεφτόμαστε την Α1 θα πρέπει πρωτίστως να κατοχυρώσουμε την άνοδό μας και μαθηματικά. Έχουμε παιχνίδια δύσκολα μπροστά μας απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους και δεν θέλουμε να προτρέχουμε πριν οριστικοποιηθεί η άνοδος».

Για την πρόσφατη επίσκεψή του, μαζί με αντιπροσωπεία παικτών του Περιστερίου, στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου: «Είναι κάτι πολύ ωραίο να μπορείς να βρίσκεσαι κοντά σε παιδιά του Δημοτικού. Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να φέρουμε αυτά τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και στο μπάσκετ. Πρέπει η νέα γενιά να αγαπήσει τον αθλητισμό και παράλληλα με τα μαθήματα τους να γίνουν αθλητές».

 

Οι Νίκος Καραγιάννης, Άλκης Παππάς, Γιώργος Αγγέλου και ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Παρδακίδης, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού (σ.σ. bulling), επισκέφθηκαν το 31ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και μίλησαν στα παιδιά για το μπάσκετ, έπαιξαν μαζί τους, ενώ τους μοίρασαν και προσκλήσεις για το σαββατιάτικο (10/03, 17.00) παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας στο «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2.
Με ανακοίνωσή τους από το Περιστέρι: «Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του 31ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου για τη φιλοξενία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ