18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στροφή σε Τσουράκη ο Ιπποκράτης Κω

Ο Ιπποκράτης μπορεί να κέρδισε χθες (13/10) στην Κω, και στην δεύτερη παράταση το Ψυχικό με buzzer beater τρίποντο του Λαανέ, αλλά αυτό που «φωνάζει» είναι πως χρειάζεται ένα ακόμη παίκτη ώστε να θωρακίσει την ρακέτα του, και να τον βάλει δίπλα στον Κώστα Χαρίση.

Πρώτος στόχος για την ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη ήταν ο Μανώλης Κουκουλάς, με τον οποίο οι νησιώτες είχαν έρθει αρκετά κοντά. Ωστόσο κάποιες αξιώσεις από την πλευρά του 27χρονου σέντερ, τους ανάγκασαν να κοιτάξουν και σε άλλες λύσεις, με τον Ραφαήλ Τσουράκη να είναι η περίπτωση που βρίσκεται αυτή τι στιγμή στο προσκήνιο. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Μεγάλη Βρετανία και τους Λιντς Φορς έχοντας 7,4 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 15 συμμετοχές, ενώ την σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Α2 Ανδρών με τον ΓΣ Λάρισας, στον οποίο είχε 7,3 πόντους και 5,2 ριμπάουντ σε 30 παιχνίδια. Επίσης έχει αγωνιστεί και στην Β’ Εθνική με τον Πανιώνιο την περίοδο 2015-2016, έχοντας επιστρέψει από τις Η.Π.Α και το Μπενεντικτίν.

Ο Τσουράκης είχε συμφωνήσει και ανακοινωθεί από τον Απόλλων Πατρών, αλλά οι καταστάσεις στην Πάτρα τον οδήγησαν στην έξοδο και στην αναζήτηση της νέας του ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ