23.2 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Στρατίκης : «Ψηλά το κεφάλι»

Η Νίκη Βόλου δεν τα κατάφερε, και παρά τις 13 της νίκες επέστρεψε στην Γ' Εθνική, χάνοντας την κατηγορία σε τετραπλή ισοβαθμία.

Ο Σπύρος Στρατίκης ανέλαβε την καθοδήγηση της στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, και παρά τις 5 νίκες σε αυτό το διάστημα δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο, με τον ίδιο μέσω της προσωπικής του σελίδας να αναφέρετε στους παίκτες του, ζητώντας τους να έχουν ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά έγραψε : «Δυστυχώς.. Δυστυχώς δεν χαμογελασαμε.. Χάσαμε την κατηγορία έχοντας 13 νίκες και σε τετραπλή ισοβαθμία.. Πετύχαμε 5 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια όπου και ανέλαβα την ομάδα με τους συνεργάτες μου, τον Παναγιώτη Νανη, τον Αντρέα Τσιριγωτακη και τον Νίκο Τοπουζη.. Συγχαρητήρια στην Διοικούσα Επιτροπή για την προσπάθεια και για το γεγονός πως δεν μας έλειψε τίποτα.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απίστευτο κόσμο της ομάδας ο οποίος ήταν είναι και θα είναι η δύναμη της.. Όσο για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του παιχνιδιού... τους παίκτες μου, θα πω το εξής : ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ .. ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ