33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στρασμπούρ… για κούπα! (vids)

Επιβλητική ήταν κόντρα στην Ναντέρ η Στρασμπούρ, η οποία θα συναντηθεί στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας με την Μπουλαζάκ, που βρήκε ως νέο «θύμα» της τη Λεβαλουά του Μπορίς Ντιαό.

Το ζευγάρι του Κυπέλλου Γαλλίας θα είναι το Στρασμπούρ-Μπουλαζάκ. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League ήταν εξαιρετική και απέναντι στην Ναντέρ, επικρατώντας με 79-71. Οι παίκτες του Βενσάν Κολέ πήραν ένα μικρό προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου (19-22) και εν συνεχεία ήλεγχαν διαρκώς το ρυθμό, για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα στον ημιτελικό. Οι Λουί Λαμπεϊρί και Ζακ Ράιτ ήταν οι κορυφαίοι των Αλσατών με 18 πόντους έκαστος, με τον πρώτο να προσθέτει επτά ασίστ, ενώ 17 πόντους με πέντε ριμπάουντ είχε στην αντίπερα όχθη ο Νταβίντ Σούλερ.

Νωρίτερα, η Μπουλαζάκ έδειχνε πως είναι επίσης ικανή για το τρόπαιο, υποτάσσοντας με 79-66 τη Λεβαλουά. Η δεύτερη φιναλίστ είχε επίσης δείξει... τις διαθέσεις της από την αρχή (19-14 στο 10'), φέρνοντας τη διαφορά σε διαστάσεις θριάμβου και δείχνοντας πως η «συντριβή» της Μονακό στα προημιτελικά κάθε άλλο παρά τυχαίο γεγονός ήταν, με τον Κάρβελ Άντερσον να φτάνει τους 23 πόντους με 7/14 σουτ. Ο Μπορίς Ντιαό, είχε 13 πόντους με έξι ριμπάουντ για τους Παριζιάνους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ