24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο YouTube οι Τελικοί του ΝΒΑ!

Ένα εξαιρετικό νέο για τους φίλους του μπάσκετ παγκοσμίως έχει να προσφέρει το ΝΒΑ, αφού οι Τελικοί του θα προβληθούν και στο κανάλι του YouTube, σε μία συμφωνία-ορόσημο ανάμεσα στις δύο εταιρείες και το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ας πούμε την αλήθεια, όσοι δεν πληρώνετε κάποιο συνδρομητικό κανάλι ή δε διαθέτετε το NBA League Pass, θα έχετε σίγουρα αναζητήσει ένα καλό live streaming, ώστε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ΝΒΑ, και δη τους Τελικούς. Η λίγκα, όμως, θέλησε να προχωρήσει σε ακόμη μία καινοτόμο κίνηση, ώστε να καταστήσει ακόμη πιο απολαυστική την εμπειρία των εκατομμυρίων φίλων της ανά τον κόσμο, ξεκινώντας από τους Τελικούς της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, το ΝΒΑ ήρθε σε συμφωνία μαζί με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC και το YouTube, ώστε από φέτος κιόλας να αρχίσει το τελευταίο να προβάλει αγώνες, με πρώτους τους Τελικούς. Η συμφωνία αυτή, όπως αποκαλύφθηκε, θα διαρκέσει τουλάχιστον έως το 2019, με τη διάσημη ψηφιακή πλατφόρμα να συνεχίζει να επεκτείνεται στον χώρο του αθλητισμού, έχοντας πρόσφατα επιτύχει απόλυτα στο πείραμα με τους τελικούς του μπέιζμπολ, με 22.2 εκατομμύρια τηλεθεατές να «κόβουν τον ομφάλιο λόρο». 

Το YouTube, μάλιστα, θα είναι στρατηγικός συνεργάτης του ΝΒΑ στους Τελικούς, με την αναφορά σε καθέναν από αυτούς να αναγράφεται ως «Finals presented by YouTube TV», κάτι που σημαίνει κιόλας πως αναλαμβάνει την παρουσίασή τους. Και δε σταματάει εκεί, αφού πρόκειται να παρουσιάσει τόσο τους τελικούς του WNBA όσο κι εκείνους της αναπτυξιακής λίγκας, της G-League.

«Οι Τελικοί του ΝΒΑ στο ABC, όπως οι τελικοί του WNBA και της G-League, είναι πολύ σπουδαία γεγονότα και με την προσθήκη του YouTube TV είμαστε ενθουσιασμένοι που προτείνουμε στους οπαδούς νέους τρόπους να βιώσουν την χαρά αυτών των σειρών», ανέφερε ο Νταν Ροσομόντο, αντιπρόεδρος ανάπτυξης παγκοσμίων ΜΜΕ και επιχειρήσεων του ΝΒΑ. Νωρίτερα αυτό το μήνα, αξίζει να αναφερθεί πως το YouTube είχε ήδη ενσωματώσει στην τηλεόρασή του το NBA TV, δηλαδή το 24ωρο κανάλι της κορυφαίας λίγκας, με το League Pass να προβλέπεται να ενταχθεί επίσης στους επόμενους μήνες.

Για να παρακολουθήσει κανείς, βέβαια, όλο το περιεχόμενο του YouTube TV, εμπεριέχοντας μία αφθονία δικτύων στις τάξεις του, αρκεί πρώτα να κάνει μία εγγραφή με χρέωση συνδρομής στα 40 δολάρια το μήνα. Και εξ' όσων φαίνεται, αξίζει τον κόπο, μιας και μόνο στο μπέιζμπολ για το έτος 2017, το περιεχόμενο της MLB εθεάθη περίπου ένα δισεκατομμύριο φορές από συνδρομητές. Και που να... μπει για τα καλά το ΝΒΑ, που έχει μεγαλύτερη απήχηση εκτός συνόρων από το μπέιζμπολ.

Με λίγα λόγια, οι Τελικοί του ΝΒΑ και όχι μόνο, μας προσφέρονται... στο πιάτο. Κοπιάστε, λοιπόν!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ