18.4 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Στο Top 30 των πιο εμπορικών αθλητών του πλανήτη ο Αντετοκούνμπο

Μεταξύ των τριάντα πιο εμπορικών αθλητών παγκοσμίως φιγουράρει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είδε το όνομά του στην 29η θέση, με βάση τη λίστα που δημοσίευσε η SportsPro.

Πρόκειται για μία εταιρεία που έχει έδρα στο Λονδίνο κι ασχολείται αποκλειστικά με το εμπορικό κομμάτι του παγκόσμιου αθλητισμού.

Στο νούμερο ένα και την κορυφή της λίστας βρίσκεται ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά, ενώ από μπασκετμπολίστες ο μοναδικός που βρίσκεται ψηλότερα από τον Αντετοκούνμπο είναι ο Στέφεν Κάρι ο οποίος είναι πέμπτος.

Το σάιτ sportspromedia.com σε σχετικό δημοσίευμα ανέφερε:

«Με την μοναδική πραγματικά αξιομνημόνευτη συμφωνία να είναι αυτή τη στιγμή η συνεργασία του με την NIKE, η προοπτική υποστήριξης αφήνει πολλές υποσχέσεις για έναν αθλητή που είναι ήδη δύο φορές All-Star και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων στο ΝΒΑ. 

Η κυκλοφορία του παπουτσιού που θα φέρει την υπογραφή του αναμένεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ αναμένεται μεγάλο κέρδος όταν φτάσει η στιγμή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Ο νεαρός παίκτης-φαινόμενο των Bucks έχει ήδη ξεπεράσει την μικρή αγορά της ομάδας του, θεωρείται υποψήφιος για το MVP της επόμενης σεζόν και ο χρόνος τον βρίσκει να μπαίνει σε νέο γήπεδο σε μια εποχή που το brand του ΝΒΑ είναι πιο δυνατό από ποτέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ