24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο draft ο Χαραλαμπόπουλος

Στο προσεχές draft του ΝΒΑ θα βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με τον φόργουορντ του ΠΑΟΚ να δηλώνει συμμετοχή και να ελπίζει στο να αποκτήσει «σάρκα και όστα» το όνειρο του να διαβεί τον Ατλαντικό.

Για αρκετό καιρό το σκεφτόταν και τώρα πήρε την απόφαση. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στην ηλικία των 21 ετών, δηλώνει συμμετοχή στο draft του 2018 για το ΝΒΑ, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να επιλεγεί από κάποιο σύλλογο σε αυτή τη διαδικασία, που είναι βασική για την εκπλήρωση της επιδίωξης σχεδόν... κάθε παίκτη, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

«Πάντα ήταν όνειρο για μένα να παίξω στο ΝΒΑ. Η απόφαση να μπω στο draft δεν ήταν δύσκολη. Το δύσκολο ήταν να βρω την κατάλληλη στιγμή», είπε σε δηλώσεις του στο ESPN ο «άσος» του ΠΑΟΚ, που συναρτά την «κατάλληλη στιγμή» με το γεγονός, ότι την φετινή σεζόν απολαμβάνει έναν πιο μεγάλο ρόλο στο «Δικέφαλο του Βορρά», έχοντας συνολικά κατά μέσο όρο 6.7 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά αγώνα, με 51% στα δίποντα και 36% στα τρίποντα. «Η χρονιά αυτή είναι κάτι καινούργιο για μένα, καθώς είχα ένα ρόλο με μεγαλύτερες ευθύνες. Ελπίζω, επίσης, να δεχθώ πρόσκληση για το NBA Elite International Camp του Τρεβίζο, στην Ιταλία», ήταν συμπληρωματικά τα λόγια του.

Κάπως έτσι, ίσως ξεκινά μία μεγάλη περιπέτεια για τον ταλαντούχο φόργουορντ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ