24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο draft και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης (vid)

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN και ειδικό σε αυτά τα θέματα, Jonathan Givony, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δήλωσε συμμετοχή για το φετινό draft. 

O 21χρονος γκαρντ, όπως και ο δίδυμος αδερφός του Παναγιώτης, ανήκουν στον Παναθηναϊκό και φέτος αγωνίζονταν με τη μορφή δανεισμού στο λιθουανικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Νεβέζις. 

Ο Γιώργος σημείωσε κατά μέσο όρο 12.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ. 

 

Σε δηλώσεις που έκανε στο ESPN ο Έλληνας διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες είπε: "Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Το πρωτάθλημα στη Λιθουανία ήταν από τα πρώτα που σταμάτησαν και ευτυχώς προλάβαμε να γυρίσουμε σπίτι πριν διακοπούν οι πτήσεις στην Ευρώπη. Γυμνάζομαι καθημερινά στο σπίτι και περνάω ποιοτικό χρόνο με τους δικούς μου, κάτι που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να κάνουμε. 

Είχα σκοπό να μεταβώ στην Αμερική μετά το τέλος της σεζόν για κάποιες προπονήσεις αλλά προς το παρόν αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Θα γυμναστώ όσο καλύτερα γίνεται εδώ και αν τα καταφέρω, θα έρθει ο βοηθός προπονητή μας από τη Νεβέζις, ο Μαρτίνας Στανκοβίτσιους στην Ελλάδα, προκειμένου να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις. 

Μένω σπίτι και συμβουλέυω όλους να κάνουν το ίδιο για να παραμείνουμε υγιείς και να περάσει όλο αυτό το συντομότερο δυνατόν. Ο στόχος μου παραμένει ίδιος. Να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ελπίζω να επανέλθουμε στην κανονικότητα και όλα να πάνε καλά". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ