21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο Copa del Rey η Ιμπεροστάρ Τενερίφη του Μπόγρη (vids)

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη με οδηγό τον Μαρσελίνιο Χουέρτας επικράτησε της Φουενλαμπράδα 74-63 και σε συνδυασμό με την ήττα της Γκραν Κανάρια πήρε την πρόκριση για το Copa del Rey που θα φιλοξενηθεί στη Μάλαγα το Φεβρουάριο. Με τη νίκη της ομάδας τουΓιώργου Μπόγρη εκτός Κυπέλλου έμειναν η Μπασκόνια, η Μανρέσα και η Ομπραντόιρο.

Η Τενερίφη, λίγες μέρες πριν το ταξίδι της στην Ελλάδα για το την αναμέτρηση με το Περιστέρι για το BCL (8/1) δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση με το δίδυμο Χουέρτας - Σερμαντίνι να αποτελεί τον βασικό άξονα δράσης της, αλλά και πολλούς παίκτες δίπλα τους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Χουέρτας ήταν ο κορυφαίος της αναμέτησης σήμερα με 20 πόντους και 9 ασίστ, ο Σερμαντίνι είχε 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Καθοριστικός ήταν ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος ήταν παρών στο παρκέ όταν η ομάδα του πήρε τη μεγαλύτερη διαφορά (55-41, 28'). Άφησε το παρκέ με έξι πόντους, δύο ριμπαόυντ και μία ασίστ σε λιγότερο από 10' στο παιχνίδι, δείχνοντας πως σταδιακά προσαρμόζεται στη νέα (παλιά) του ομάδα. Ζιλέ και Εγένγκα με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τη Φουενλαμπράδα.

 

ACB Photos/E.Cobos

 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η Ιμπεροστάρ Τενερίφη τίμησε τον Νίκο Ριτσότι, ο οποίος φορούσε τη φανέλα της ομάδας των Καναρίων από το 2010 ως το 2019 και ήταν αρχηγός της, όταν σήκωσε το τρόπαιο του BCL το 2017.

 

 

Τη δική του ξεχωριστή στιγμή είχε και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος τιμήθηκε ως ο MVP Δεκεμβρίου της Liga Endesa.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ