20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Στο Χαϊδάρι και ο Σκουρτόπουλος

Το Θανάση Σκουρτόπουλο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες στο τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο (16-17/06) στο Χαϊδάρι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τη πρόσκληση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και θα μιλήσει στα παιδιά για τα… μυστικά του αθλήματος. «Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια από όλους τους φορείς και ο καθένας μας πρέπει να την ενισχύσει όπως μπορεί. Για εμένα το τουρνουά αυτό έχει μια ιδιαιτερότητα διότι γίνεται ουσιαστικά στη γειτονιά μου. Εύχομαι να είναι μεγάλη η συμμετοχή, να περάσουμε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε», ανέφερε σχετικά ο 53χρονος προπονητής.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου (http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html). Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμα τέσσερις πόλεις που θα φιλοξενήσουν φέτος τουρνουά 3on3, τα οποία διοργανώνονται από τον ΠΣΑΚ, την ΕΟΚ, τους τοπικούς Δήμους, τις τοπικές Ενώσεις Σωματείων Καλαθοσφαίρισης και τους Συνδέσμους Κριτών και Διαιτητών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα:
Χαϊδαρι (16-17 Ιουνίου): Τέρμα οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και Γ’ Σεπτεμβρίου
Ελευσίνα (23-24 Ιουνίου): Ηρώων Πολυτεχνείου, Μαγούλα
Γαλάτσι (30 Ιουνίου-1 Ιουλίου): Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (Λ. Βεΐκου, έναντι άλσους Βεΐκου)
Χανιά (7-8 Ιουλίου): Πάρκο Αγίων Αποστόλων



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ