17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στο Ταλίν με χαμόγελα και λουλούδια (pics)

Επί εσθονικού εδάφους βρίσκεται πλέον η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, που αγωνίζεται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες του αναχώρησαν το πρωί της Παρασκευής (29/06) από το Τελ Αβίβ, μετά τη νίκη τους επί του Ισραήλ στην «Tel Aviv Arena», κι έφθασαν στο Ταλίν νωρίς το μεσημέρι. Μάλιστα, τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, με λουλούδια, εκπρόσωποι της ελληνικής πρεσβείας στην Εσθονία.

Οι Έλληνες διεθνείς θα δώσουν τον τελευταίο αγώνα τους για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 τη Δευτέρα (02/07, 19.00) στο «Saku Suurhall». Έχουν ήδη κάνει το «πέντε στα πέντε» και θα παραταχθούν απέναντι στους Εσθονούς έχοντας στόχο να παραμείνουν αήττητοι, κάτι πολύ σημαντικό εάν αναλογιστεί κανείς πως στον επόμενο γύρο μεταφέρονται όλα τα αποτελέσματα.

Θυμίζουμε πως οι δεκατέσσερις παίκτες που έχει μαζί του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, από τους οποίους θα προκύψει η τελική δωδεκάδα για το ματς, είναι οι Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Χρήστος Σαλούστρος, Λίνος Χρυσικόπουλος και Λευτέρης Μποχωρίδης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ