18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο Σχηματάρι Μπακέας και Παστήρας (pic)

Δυο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Ερμής Σχηματαρίου, βάζοντας δυο ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ του. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Μπακέα, ο οποίος παρότι είχε συμφωνήσει με το Ψυχικό, θα συνεχίσει στην Βοιωτία, αφήνοντας το Μαρούσι με το οποίο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν. Επίσης, στο ρόστερ του Ερμή προστέθηκε και ο Κωνσταντίνος Παστήρας που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό του Παπάγου.

Αναλυτικά :

«Η ομάδα μας καλωσορίζει δυο ταλαντούχα παιδιά που θα στελεχώσουν το ρόστερ μας .
Γιωργος Μπακεας και Κωνσταντίνος Παστηρας θα είναι μαζί μας στην πρώτη μας χρονια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής..
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Ερμη Σχηματαριου.
Ο Κωνσταντινος εχει αγωνιστεί στον Παπάγου (Β’ Εθνική) ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Αλέξανδρο Αρτάκης έχει αγωνιστεί ακόμα στην ΑΓΕ Χαλκίδας και Αστέρα Αλιβερίου .
Ο Μπακέας, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του ,23 ετών, έχει αποκτήσει ήδη αρκετές εμπειρίες και είναι έτοιμος να διαπρέψει με την ομάδα μας , καθώς ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και το παιχνίδι της ομάδας.
Έχει ύψος 2,01, καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ και η παρουσία του με το Μαρούσι στη Β' Εθνική ήταν καταλυτική αυτά τα χρόνια. Πλέον γίνεται κάτοικος σχηματαριου αφού οι στόχοι μας ταυτίστηκαν στο απόλυτο!!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ