21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Καλνιέτις»

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι φαίνεται πως δεν καθησυχάζεται για την ανανέωση του ρόστερ του και σύμφωνα με λιθουανικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Μάντας Καλνιέτις.

Ο γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν, που είναι διεθνής εδώ και χρόνια με την Εθνική Λιθουανίας δεν είναι καθόλου άγνωστος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς διαθέτει μία τεράστια εμπειρία από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η εξαιρετική του σεζόν με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν τόσο στο Εurocup όσο και στη VTB League δεν έχει περάσει απαρατήρητη και σύμφωνα με λιθουανικά δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του και ο Όντετ Κάτας φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο Λιθουανός γκαρντ είναι εξαιρετικός στο οργανωτικό κομμάτι και αυτό το έχει αποδείξει περίτρανα φέτος, όπου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες ασίστ στη VTB League με σχεδόν διψήφιο νούμερο (9.9) κατά μέσο όρο, ενώ στο Εurocup μετράει 7.7 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο 34χρονος παίκτης διανύει την δεύτερη σεζόν του στη ρώσικη ομάδα, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Βιλερμπάν, Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ