21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στο στόχαστρο της Σαραγόσα ο Ουάιλι! (pic)

Η Σαραγόσα κυνηγάει την είσοδό τους στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ και φαίνεται πως θέλει να ενισχύσει σημαντικά την φροντ λάιν της με την απόκτηση του Τζέικομπ Ουάιλι.

Μετά την φυγή του Τζέισον Τόμπσον από την Σαραγόσα δεν έχει υπάρξει κάποια αντικατάστασή του και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Τζέικομπ Ουάιλι φέρεται να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την διαδοχή του.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να επιστρέψει για δεύτερη φορά στην Γκραν Κανάρια αλλά η σεζόν δεν κυλάει ομαλά για τον ισπανικό σύλλογο στο πρωτάθλημα ενώ στην Ευρώπη έχει περάσει ήδη στους 16 και έχει αρκετές πιθανότητες για την επόμενη φάση.

Ο Αμερικανός παίκτης με διαβατήριο Βόρειας Μακεδονίας έχει αγωνιστεί σε μόλις 11 αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού, ενώ έδωσε το παρών στην προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021. Την φημολογία για πιθανή μεταγραφή του στην Σαραγόσα ενίσχυσε ο Ντίλαν Ένις, ο οποίος μέσω twitter τον ρωτάει εάν πρόκειται να γίνουν συμπαίκτες και εκείνος δεν δείχνει με την απάντησή του να αρνείται κάτι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ