18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Στο στόχαστρο της Αρμάνι ο Αμπάλδε»

Οι φετινές εμφανίσεις του Αλμπέρτο Αμπάλδε με τη Βαλένθια στη Εuroleague και το ισπανικό πρωτάθλημα δεν πέρασαν απαρατήρητες και πλέον φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της Αρμάνι Μιλάνο για την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός φόργουορντ δεν πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια που του έδωσε ο Χάουμε Πονσαρνάου και αποτέλεσε τη φετινή αγωνιστική σεζόν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες των «νυχτερίδων» στην πορεία τους τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Ετόρε Μεσίνα δείχνει να εκτιμάει τις ικανότητες του Αμπάλδε και θα κινηθεί για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να προσθέσει μια αξιόπιστη λύση στο μακρινό σουτ.

Όμως ακόμη ένα πλεονέκτημα για τους Μιλανέζους στην περίπτωση του 24χρονου παίκτη είναι ότι μοιράζεται τον ίδιο μάνατζερ με τον Ιταλό τεχνικό της Αρμάνι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για την θετική εξέλιξη της μεταγραφής του.

Όμως η ιταλική ομάδα δεν φαίνεται να είναι μόνη της στο... παιχνίδι της διεκδίκησης του Αμπάλδε, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να κάνει την κρούση της ώστε να αυξήσει το ισπανικό στοιχείο στο ρόστερ της. Ο Αμπάλδε τη φετινή σεζόν στη Εuroleague πρόλαβε να σημειώσει πριν την διακοπή της λόγω κορονοϊού 7.8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ