22.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο στόχαστρο ο Καστρίτης!

Εκτός από τον Λούκα Μπάνκι, που αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας, η ΑΕΚ εξετάζει μία ακόμα περίπτωση προπονητή, που μάλιστα φαίνεται να έχει και προτεραιότητα στις προτιμήσεις των διοικούντων. Ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Καστρίτη. Αυτός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο... άγνωστος Χ, για τον οποίον σας γράφουμε εδώ και δυο μέρες. Η περίπτωση προπονητή, δηλαδή, που δουλεύει παράλληλα η ΑΕΚ μαζί με αυτή του Μπάνκι.

Ο προπονητής της Κύμης είναι σταθερά ανερχόμενος στο ελληνικό προσκήνιο και θεωρείται ταλαντούχος και εξελίξιμος, άλλωστε πρόσφατα του ανατέθηκε η τεχνική ηγεσία και της Εθνικής ομάδας των νέων ανδρών. Γι' αυτό τον θέλει η ΑΕΚ, η οποία άλλωστε τον έχει τοποθετήσει στο ραντάρ της εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Παρ' όλα αυτά η περίπτωσή του παρουσιάζει πολλές δυσκολίες. Διότι έχει συμβόλαιο με την Κύμη, η οποία μπορεί να συζητά μεν το ενδεχόμενο να τον αποδεσμεύσει, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν αποζημιωθεί με τον τρόπο που θεωρεί αυτή συμφέροντα.

Επιπλέον δυσκολία αποτελεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά από την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ επιθυμεί να εντάξει τον Καστρίτη στο επιτελείο των συνεργατών του. Έχει κι αυτός προσεγγίσει, όπως και η ΑΕΚ, την πλευρά του προπονητή, θα συζητήσει προφανώς και με την Κύμη, ωστόσο το θέμα είναι πως η περίπτωση αυτή έχει μπλέξει αρκετά.

Φαίνεται πάντως πως στην ΑΕΚ δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα. Αν μέχρι το Σάββατο που αναμένεται ο Μπάνκι στην Αθήνα δεν έχουν μπορέσει να συμφωνήσουν με τον Καστρίτη, τότε θα φουλάρουν για τον Ιταλό. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, συμφωνία μαζί του δεν υπάρχει, θα τεθούν όλα στο τραπέζι το Σαββατοκύριακο, ωστόσο στην Ένωση αισιοδοξούν πως θα τα βρουν με τον Μπάνκι βασιζόμενοι στο πολύ καλό κλίμα που έχει υπάρξει στις επαφές που έχει κάνει μαζί του ως τώρα ο Μάκης Αγγελόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ