25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο “σπίτι” του Μπόγρη το Final Four του BCL

Η Τενερίφη θα είναι η οικοδέσποινα του πρώτου Final Four του Basketball Champions League! O Γιώργος Μπόγρης και η ομάδα του, η Ιμπεροστάρ θα είναι οι... οικοδεσπότες της τελικής φάσης της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 28-30 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται και στο Δελτίο Τύπου της FIBA η Ιμπεροστάρ Τενερίφη κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά φέτος και στο ισπανικό πρωτάθλημα, όντας δεύτερη στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή και έφτασε στο φάιναλ φορ προσπερνώντας στα πλέι οφ τα εμπόδια του ΠΑΟΚ και της Βιλερμπάν.

"Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που η Τενερίφη θα φιλοξενήσει το πρώτο Final Four του Basketball Champions League", τόνισε ο κομισάριος της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνός. "Γίναμε μάρτυρες και οι ίδιοι του ενθουσιασμού και της διάθεσης της διοίκησης της ομάδας να διοργανώσει αυτή την τελική φάση, αλλά και τη γεμάτη πάθος στήριξη της τοπικής κοινότητας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε αυτό το Final Four σε ένα τόσο εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου η συμμετοχή τεσσάρων ομάδων που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους είναι από μόνη της εγγύηση για την ποιότητα και για ένα μοναδικό τριήμερο για τους ίλους του μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη".

Η κλήρωση που θα καθορίσει τα ζευγάρια θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στην Τενερίφη. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 28 Απριλίου και οι τελικοί στις 30 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε πως την πρόκριση έχουν πάρει ακόμη η Βενέτσια του Μάικ Μπράμος, δεύτερη αυτή τη στιγμή στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Μονακό, πρώτη αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα Γαλλίας και η Μπάνβιτ, τέταρτη στο πρωτάθλημα Τουρκίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ