15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στο ΣΕΦ ο Τρίτωνας με Ολυμπιακό

Και πέρυσι αλλά και φέτος ο Τρίτωνας θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά όπως και στο περσινό παιχνίδι δεν θα τον υποδεχθεί στο κλειστό του Στρέφη.

Ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι η αστυνομία δεν μπορεί να διασφαλίσει τις συνθήκες της αναμέτρησης, και έτσι ο Τρίτωνας θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (3/10, 17:00) από τους «ερυθρόλευκους» στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Το αντίστοιχο παιχνίδι την περσινή περίοδο είχε διεξαχθεί στο κλειστό της Ζωφριάς, ενώ και αυτό του δεύτερου γύρου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ με γηπεδούχο τον Τρίτωνα.

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από αίτημα της αστυνομίας και συμφωνία των δύο σωματείων:

Α) ο αγώνας ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 03/10/2020 και ώρα 17.00, αντί στο κλειστό γυμναστήριο του ΣΤΡΕΦΗ θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5), με γηπεδούχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΕ και φιλοξενούμενο τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ.

Β) ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ για την 16η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 23/01/2021 και ώρα 17.00, αντί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5), θα διεξαχθεί σε έδρα που θα οριστεί, με γηπεδούχο τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ και φιλοξενούμενο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ