21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο ΣΕΦ για το… καθήκον του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την Τσεγκλέντ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Eurocup Γυναικών, και η νίκη είναι μονόδρομος.

Μετά την ήττα στη Βαλένθια οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στο ουγγρικό συγκρότημα, το οποίο θα υποδεχθούν στο φαληρικό στάδιο (30/10, 18.30). Το αήττητο στην έδρα τους είναι πρωταρχικός στόχος για το Γιώργο Παντελάκη και τις παίκτριές του, που έχοντας και τον κόσμο τους στο πλευρό τους πιστεύουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τη Βασιλική Λούκα να κάνει ατομικό πρόγραμμα και την Άννα Σπυριδοπούλου να εμφανίζεται πανέτοιμη να επιστρέψει στη δράση στα ευρωπαϊκά παρκέ.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Τσεγκλέντ αποτελείται από τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή. Οι Ουγγαρέζες έχασαν στην πρεμιέρα του Eurocup Γυναικών και μάλιστα εντός έδρας από τη Βαλένθια, αλλά στη συνέχεια κέρδισαν την αδύναμη Ναμίρ στο Βέλγιο. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν προετοιμαστεί καλά και εάν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από τη θύρα 7 του φαληρικού σταδίου, προς πέντε ευρώ. Διαιτητές θα είναι οι Ιβάν Μιλίτσεβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Μάρτιν Κούτσιρεκ (Τσεχία) και Ιβάνα Ραντίνοβιτς (Μαυροβούνιο).

Tο πρόγραμμα του 7ου Ομίλου:

Τετάρτη 30/10
18.30 Ολυμπιακός-Τσεγκλέντ (Ουγγαρία) COSMOTE SPORT 4HD

Πέμπτη 31/10
21.30 Βαλένθια (Ισπανία)-Ναμίρ (Βέλγιο)

Η βαθμολογία (Σε 2 αγώνες):
1. Βαλένθια 4 (2-0)
2. Ολυμπιακός 3 (1-1)
3. Τσεγκλέντ 3 (1-1)
4. Ναμίρ 2 (0-2)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ