26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Στο ρελαντί οι Καβαλίερς, break οι Ρόκετς

Με την διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 25 πόντους, οι Καβαλίερς έκαναν πλάκα απέναντι στους Ράπτορς για το 1-0. Το ίδιο και οι Ρόκετς εις βάρος των Σπερς

Το φαβορί στην μεταξύ τους σειρά, είναι ξεκάθαρο. Οι Καβαλίερς άλλωστε, όταν είναι σοβαροί, δύσκολα να απειληθούν, πόσο μάλλον από τους Ράπτορς που παιδεύτηκαν αρκετά έως ότου φτάσουν στα ημιτελικά της Ανατολής. Έτσι λοιπόν, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, το 116-105 ήρθε πολύ εύκολα για την ομάδα του Κλίβελαντ που έφτασε την διαφορά ακόμα και στους 25 πόντους. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, παρά την… απραξία μίας εβδομάδας, είχε 35 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ο Κάιρι Ίρβινγκ τον ακολούθησε με 24 πόντους και δέκα ασίστ, ενώ Κέβιν Λοβ και Τρίσταν Τόμπσπον πρόσθεσαν από 18 και 11 πόντους, αντίστοιχα. Από τους Ράπτορς που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών ο Κάιλ Λόουρι είχε 20 πόντους, έναν περισσότερο από τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν. 

Break και μάλιστα με το “καλημέρα” έκαναν οι Ρόκετς που κέρδισαν μέσα στο Σαν Αντόνιο τους Σπερς με 126-99. Για την ακρίβεια, πλάκα τους έκαναν αφού η διαφορά είχε ξεπεράσει τους 30 πόντους. Και πως να μην γινόταν κάτι τέτοιο από την στιγμή που οι “Ρουκέτες” είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με τον Τζέιμς Χάρντεν να ξεχωρίζει με 20 πόντους, 14 ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. Στους 23 πόντους σταμάτησε ο Τρεβόρ Αρίζα κι άλλους 20 πρόσθεσε ο Κλιντ Κάπελα την ώρα που από τους Σπερς, ο Κάουι Λέοναρντ είχε 21 αλλά με 5/14 σουτ. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ