21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στο… ρελαντί με Σκόλα και Καμπάτσο η Αργεντινή (vid+pics)

Η Αργεντινή έκανε το καθήκον της κόντρα στη Νότια Κορέα και τη νίκησε άνετα με 95-69, σε αγώνα για τον δεύτερο όμιλο που διεξάγεται στην πόλη Γουχάν. Αγωνίστηκε ο Φακούντο Καμπάτσο ο οποίος έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη.

Με τον Λουίς Σκόλα να γράφει ιστορία καθώς έπαιξε για πέμπτη φορά σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, η «αλμπισελέστε» ζορίστηκε μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο όταν οι Ασιάτες με το άναρχο παιχνίδι τους είχαν κατορθώσει να είναι ισόπαλοι (9-9) με τους αντιπάλους τους.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα όμως η ομάδα του Σέρχιο Ερνάντεθ πάτησε το... γκάζι και ξέφυγε με 22-11 στο 10' και με 43-28 στο ημίχρονο. Τα πάντα είχαν κριθεί και η διαφορά αυξανόταν, με τον έμπειρο τεχνικό να ξεκουράζει τους παίκτες του στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς η νίκη ήρθε εύκολα με 95-69, έχοντας 17/31 τρίποντα!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Νίκο Λαπροβίτολα με 17 πόντους (5/11 τρίποντα), ενώ 15 πρόσθεσε ο Λουίς Σκόλα (9 ριμπάουντ) και 11 ο Καμπάτσο ο οποίος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Για τους ηττημένους ο Ρικάρντο Ράτλιφ (οι Κορεάτες τον λένε Γκούνα Ρα) ήταν απελπιστικά μόνος με 31 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Διαιτητές: Κριστιάνο Μαράνιο (Βραζιλία), Ζντένκο Τομάσοβιτς (Σλοβακία), Κάρστεν Στράουμπε (Γερμανία)

Δεκάλεπτα: 22-11, 43-28, 71-44, 

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε την καλύτερη φάση του παιχνιδιού στο παρακάτω video:

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ