24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο ρελαντί η Μπούργος,άγχος για Μπιλμπάο(vids)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επικράτηση της Μπούργος επί της Ανδόρρας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Liga Endesa. Την ίδια ώρα, μια κρίσιμη τάπα του Λούντε Χάκασον έδινε τη νίκη στη Μπιλμπάο επί της Ρεάλ Μπέτις.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την ημέρα στην αγωνιστική δράση της Ισπανικής λίγκας, η Μπούργος έπαιρνε μία έυκολη νίκη στην έδρα της με αντίπαλο την ομάδας της Ανδόρρας (82-68). Για τους Καστεγιάνους, οι οποίοι για άλλη μια σεζόν συνεχίζουν να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο το κλειδί ήταν η κυριαρχία τους στο «γυαλί», μαζεύοντας 50 ριμπάουντ συνολικά στην αναμέτρηση, αλλά και η επιθετική τους πολυφωνία, η οποία είχε κύριο εκφραστή τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και της Κύμης, Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους, με διψήφιους άλλους 3 παίκτες των γηπεδούχων (Μπενίτε 14, Ρένφρο 11, Ριβέρο 11).

https://www.youtube.com/watch?v=xKj0FrVh1Q0&feature=emb_title

Στο άλλο μεσημεριανό παιχνίδι της αγωνιστικής, πλην της εύκολης νίκης της Ρεάλ, είδαμε ένα δυνατό ντέρμπι μεταξύ δύο ουραγών της βαθμολογίας, τις Μπιλμπάο και Ρεάλ Μπέτις. Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές, αυτοί που χαμογέλασαν εν τέλει ήταν οι Βάσκοι, οι οποίοι είδαν τον Λούντε Χάκασον να τους χαρίζει με δικό του κόψιμο στο τελευταίο σουτ του Τζερόμ Ραντλ τη νίκη (86-84), ενώ μία φάση νωρίτερα είχε προηγηθεί το καλάθι που έκανε τη διαφορά από τον Οντρέι Μπάλβιν. Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης πάντως ήταν ο Τζον Τζένκινς, ο οποίος φόρτωσε το καλάθι των Σεβιγιάνων με 28 πόντους. Για τη Μπέτις, ο γνώριμός μας Τζέιμς Φελντέιν έγραψε 21 πόντους, ενώ ο «μοιραίος» Ραντλ, που πήρε και το τελευταίο σουτ, μόλις 2.

Δείτε την τάπα του Λούντε Χάκασον:

https://twitter.com/ACBCOM/status/1368558496300621830



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ