14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο ρελαντί η Μπάγερν πριν τον Παναθηναϊκό

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάγερν Μονάχου στον αγώνα της με την Βίρτζμπουργκ για το πρωτάθλημα Γερμανίας, πριν από τα παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα (2/3) και Παναθηναϊκό (4/3) για την διπλή αγωνιστική εβδομάδα της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έφτασε στο ευρύ τελικό σκορ του 97 - 76 χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερά από την Βίρτζμπουργκ, σε μία νίκη η οποία την τοποθετεί στην 5η θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 15-4. Για τους "Βαυαρούς" πρωταγωνιστής ήταν ο Ντι Τζέι Σίλι με 20 πόντους, ενώ εξαιρετικά έπαιξαν ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έγραψε 14 πόντους και 4 ριμπάουντ, και ο Τζέιλεν Ρέινολντς με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Στα υπόλοιπα απογευματινά παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, η Μπάμπεργκ κέρδισε εύκολα τη Φρανκφούρτη με 78 - 62 και πρώτο σκόρερ τον Ιταλό Μικέλε Βιτάλι (16 πόντοι, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ), ενώ η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λούντβιγκσμπουργκ έφτασε σε ακόμα μια - δύσκολη - νίκη με αντίπαλο το Αμβούργο, με τελικό σκορ 67 - 73 και πρωταγωνιστή τον Τζαλίν Σμίθ, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ