30.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Στο… ρελαντί η Αυστραλία (vids+pics)

Η Αυστραλία δεν έθελξε με την απόδοσή της απέναντι στη Σενεγάλη, αλλά παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ έφθασε στη νίκη με 81-68 στο «Dongguan Basketball Center» κι έκανε το «δύο στα δύο» στον 8ο Όμιλο. Στο 0-2 υποχώρησαν οι Αφρικανοί.

Τα «καγκουρό» έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να διπλασιάσουν τις νίκες τους στα ασιατικά παρκέ, απέναντι στους παίκτες του Μουσταφά Γκαγιέ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλό τους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν έδειξαν να έχουν άλλες λύσεις. Το συγκρότημα του Αντρέι Λεμάνις ξέφυγε με 49-39 στο 25’ και δεν ξανακοίταξε πίσω του, φθάνοντας με άνεση στην επικράτηση. Ο Πάτι Μιλς με 22π. και ο Τζο Ίνγκλις που άγγιξε το triple double με 17π., δέκα ριμπάουντ και εννέα ασίστ ξεχώρισαν για τους νικητές, ενώ από τους ηττημένους από 13π. είχαν ο Μόρις Εντούρ και Γουσουφά Εντόι, με το δεύτερο να έχει και δέκα ριμπάουντ.

Διαιτητές: Χόρχε Βάσκεζ (Πουέρτο Ρίκο), Λεονάρντο Ντέιμιαν Ζαλαζάρ (Αργεντινή), Κάρλος Άντρες Περάλτα Ορτέγκα (Εκουαδόρ).
Δεκάλεπτα: 18-16, 36-33, 60-50, 81-68.
Η στατιστική της αναμέτρησης: http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/game/0209/Australia-Senegal?jet_appversion=1#tab=boxscore



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ