33.7 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στο ραντάρ των Νικς ο Ολαντίπο

Για πολλοστή φορά οι Νικς θα προσπαθήσουν φέτος να φτιάξουν μια ομάδα ικανή να ξεκολλήσει από τον πάτο του ΝΒΑ και να γίνει όσο ανταγωνιστική χρειάζεται για να παίξει τουλάχιστον στα πλέι οφ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον έναν παίκτη που θα έχει τα προσόντα να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα. Δηλαδή έναν παίκτη σαν τον Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος λέγεται ότι βρίσκεται στο ραντάρ της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Ο 28χρονος γκαρντ δεν είναι ελεύθερος. Έχει συμβόλαιο με τους Πέισερς, πράγμα που σημαίνει ότι οι Νικς θα πρέπει να φτιάξουν ένα πακέτο παικτών ικανό να δελεάσει την ομάδα της Ιντιάνα ώστε να συναινέσει στην ανταλλαγή. Όμως ο gm των Νικς, Σκοτ Πέρι, θέλει πολύ τον Ολαντίπο. Είναι αυτός που τον επέλεξε στο ντραφτ όταν ήταν ακόμα στο Ορλάντο και εκτιμά πάρα πολύ τα προσόντα του. Τόσο πολύ ώστε στο ΝΒΑ πιστεύουν ότι θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να τον φέρει στη Νέα Υόρκη.

Ακόμα κι αν ο πρόεδρος της ομάδας, Λίον Ρόουζ, φαίνεται να προτιμά περισσότερο τον Κρις Πολ. Ο βετεράνος γκαρντ παραμένει μια αξιόπιστη λύση, καθώς διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία, όμως στα 35 του δεν μπορεί να υπολογίζεται ως μια επιλογή με μέλλον. Κι οι Νικς θέλουν να έχουν και κάποια προοπτική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ