20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Στο προσκήνιο της Μονακό ο Μίτροβιτς»

Την ώρα που έχει φουντώσει η φημολογία όσον αφορά τη συμφωνία του Σάσα Ομπράντοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα, η Μονακό φαίνεται να κινείται στην γνώριμη περίπτωση του Ζβένταν Μίτροβιτς σε πιθανή αποχώρηση του Σέρβου τεχνικού.

Η Μονακό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο το τελευταίο διάστημα, καθώς γίνεται λόγος για τα οικονομικά της προβλήματα λόγω των αποχωρήσεων βασικών χορηγών της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα συμβόλαια των Λακόμπ και Κόουλ οι οποίοι αποχώρησαν με προορισμό τη Βιλερμπάν ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Σάσα Οπράντοβιτς έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα για τρία χρόνια.

Όμως σημερινό δημοσίευμα του «bebasket.fr» πηγαίνει τη φημολογία ένα βήμα παραπέρα και κάνει λόγο για συζητήσεις των Μονεγάσκων με τον Ζβένταν Μίτροβιτς ο οποίος κάθισε στον πάγκο της Μονακό από το 2015 μέχρι το 2018 και οδήγησε την ομάδα σε δύο σερί final four στο ΒCL ενώ πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βιλερμπάν.

Το όνομα του Μαυροβούνιου τεχνικού έχει συνδεθεί προ ημερών και με τη Μπάγερν Μονάχου όμως η Μονακό ποντάρει στις καλές σχέσεις που έχει διατηρήσει μαζί του από την προηγούμενη συνεργασία τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ