23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο «Πριγκιπάτο» ο Τζόουνς (pics)

Κίνηση... ματ για να βρεθεί επιτέλους στην κορυφή της Γαλλίας έκανε η Μονακό, η οποία έκλεισε τις μεταγραφές με την πιο «ηχηρή» όλων, αυτήν του δεύτερου σκόρερ του περασμένου BCL, Τζάροντ Τζόουνς.

Τα μεγάλα «όνειρα» της Μονακό ποτέ δεν κρύβονται και, παρότι τα σχέδια για τους τίτλους δεν πορεύονται ακριβώς όπως τα θέλουν στο σύλλογο, χάνοντας τόσο στον τελικό του Basketball Champions League από την ΑΕΚ όσο και στους τελικούς της Γαλλίας από τη Λε Μαν, ο ίδιος δεν το βάζει κάτω. Κάπως έτσι, μετά από μία «ζωηρή» μεταγραφική περίοδο για τους Μονεγάσκους, το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε με την απόκτηση του Τζάροντ Τζόουνς.

Η Μονακό κατάφερε να κερδίσει την υπογραφή του Αμερικανού φόργουορντ, που την περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετικός σε BCL και τουρκικό πρωτάθλημα με την Καρσίγιακα, ξεχωρίζοντας και στις δύο διοργανώσεις, με μέσο όρο 18.8 πόντων και 6.6 ριμπάουντ στην πρώτη και αποτελώντας δεύτερο σκόρερ συνολικά, ενώ στη δεύτερη είχε αντίστοιχα 17 πόντους και 6.1 ριμπάουντ. Η ομάδα, με τον ίδιο ηγέτη, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά εκτός συνόρων, αποκλείοντας στο δρόμο της τον ΠΑΟΚ, ενώ εντός αυτών κέρδισε το 10η θέση.

Οι ικανότητές του δεν μπόρεσαν να περάσουν απαρατήρητες, έχοντας κάνει σπουδαία επίδειξη αυτών, για να τον «τσιμπήσει» τελικά η Μονακό και να προσθέσει ένα «πολυβόλο» στη ρακέτα της, εν όψει των νέων σημαντικών της υποχρεώσεων, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο Eurocup.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ