30.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Στο πλευρό των πληγέντων ο Ερμής Σχηματαρίου

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Ερμή Σχηματαρίου, ο οποίος θα συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πρόσφατη θεομηνία στη Δυτική Αττική.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα του με το Λοκρό, που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (19/11, 17.00) στο Κλειστό Σχηματαρίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής. Με ανακοίνωσή τους, από τον Ερμή Σχηματαρίου καλούν τους φιλάθλους τους να συμβάλουν, όπως μπορεί ο καθένας.

Η ανακοίνωση: «Αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους συνανθρώπους μας συμπατριώτες μας στη Μάνδρα που είδαν μέσα σε λίγα λεπτά να χάνεται όλη τους η ζωή παίρνουμε την πρωτοβουλία σαν σύλλογος και ζητάμε από όλους σας την Κυριακή, στον αγώνα μας με τον Λοκρό, να φέρει όποιος μπορεί ό,τι μπορεί ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στη διαβίωση αυτών των ανθρώπων που στερούνται τα απαραίτητα. Όποιοι από εσάς έχουν παλιά ρούχα, κουβέρτες, παπούτσια, τρόφιμα ή οτιδήποτε που δεν θα τους λείψει, ας τα φέρετε την Κυριακή στο γήπεδο κι εμείς θα τα στείλουμε απευθείας στους πληγέντες, σε ένα δείγμα συμπαράστασης και ανθρωπιάς! (Θα υπάρχει κόσμος στην είσοδο του γηπέδου για να παραλαμβάνει τα πράγματα και να τα αποθηκεύσουμε μέχρι να γίνει η αποστολή) Είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί κάτι θα καταφέρουμε! Με εκτίμηση το Δ.Σ. του συλλόγου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ