16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στο πλευρό του Χουχουλή οι Νούσης και Μπίσκας (pic)

Συνεχίζει να ανανεώνεται ο Πανερυθραϊκός, με τον Δημήτρη Χουχουλή να επιλέγει δυο νεαρούς τεχνικούς για το προπονητικό του τιμ.

Έτσι, στο πλευρό του θα βρίσκονται οι οι Θάνος Νούσης και Χάρης Μπίσκας, οι οποίοι ταυτόχρονα θα  βρίσκονται και στο προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής.

Αναλυτικά:

«Στο πλευρό του Δημήτρη Χουχουλή θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Θάνος Νούσης και Χάρης Μπίσκας, οι οποίοι θα απαρτίζουν το τεχνικό τιμ του Πανερυθραϊκού την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Αμφότεροι οι δύο ταλαντούχοι προπονητές έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο τόσο στον Πανερυθραϊκό, όσο και στις προηγούμενες ομάδες τους και έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αμέριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη του κόουτς Χουχουλή, που τόσα χρόνια κατορθώνει να ανακαλύπτει και να δίνει διαρκώς ευκαιρίες σε νέα ταλέντα στο χώρο της προπονητικής.

Πέραν από τις θέσεις των άμεσων συνεργατών στο ανδρικό τμήμα, Νούσης και Μπίσκας θα βρίσκονται και στο προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ