24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο πλευρό του μικρού Χριστόφορου ο Γκάλης (pic)

Μεγάλος ως αθλητής, μεγάλος και ως άνθρωπος ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του μικρού Χριστόφορου στη μεγάλη μάχη που δίνει για την ίδια του τη ζωή.

Ο «γκάνγκστερ» θα θέσει σε δημοπρασία μέσω του «Charity Idols» ένα ζευγάρι παπούτσια του, από όταν αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό, με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατίθενται εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του πεντάχρονου, ο οποίος διαγνώστηκε με γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους (DIPG), μια σπάνια μορφή παιδικού όγκου εγκεφάλου, και ακολουθεί πρωτοποριακή θεραπεία σε εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο του Μεξικού.

Τα παπούτσια ήταν στην κατοχή του Γιάννη Παυλιτζόγλου, που εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στους Έφηβους των «πρασίνων» και παράλληλα έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. «Αγαπητοί φίλοι, σας καλώ να συμμετέχετε στη δημοπρασία του CharityIdols για ένα ζευγάρι φορεμένα δικά μου παπούτσια από την περίοδο 1992-1993 όπου συμμετείχα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Με μεγάλη χαρά δέχθηκα πρόσφατα την πρόταση του Γιάννη Παυλιτζόγλου ο οποίος συμμετείχε εκείνη τη χρονιά στις προπονήσεις της ομάδας και του τα είχα δώσει τότε ως ενθύμιο. Καλοσύνη του να αποχωριστεί αυτό το σπάνιο συλλεκτικό ζευγάρι προκειμένου τα έσοδα της δημοπρασίας να βοηθήσουν τον μικρό Χριστόφορο που δίνει στο μακρινό Μεξικό μια πολύ δύσκολη μάχη από όπου ελπίζουμε να βγει νικητής (https://www.facebook.com/teamchristoforos)», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Γκάλης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ