19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο πλευρό του Λιόλιου ο Φωτεινάκης

Ακόμη ένα στέλεχος του μπάσκετ στέκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου, και στην προσπάθεια που κάνει για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Έτσι, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ και παράλληλα απόστρατος αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού, Ηλίας Φωτεινάκης, εξέφρασε μέσω του «dwsepasa.gr» την στήριξη του. Ο Ηλίας Φωτεινάκης  αποτελεί τακτικό μέλος της ΕΣΚΑΝΑ από το 2012 όταν και ανέλαβε τα καθήκοντα του Γραμματέα Επιτροπής Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ανδρών, θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά αναφέρει σε δήλωση του : 

«Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στις εκλογές της 28ης Μαρτίου, που σηματοδοτούν την αλλαγή σελίδας για το αγαπημένο μας άθλημα.

Η χαρά μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από την ένταξη μου σε μία ομάδα ανθρώπων με τους οποίους μοιράζομαι τις ίδιες αξίες και τις ίδιες αρχές, αλλά κυρίως το ίδιο όραμα για το αύριο του μπάσκετ.

Συντάσσομαι λοιπόν στο πλευρό του κυρίου Λιόλιου και των υπολοίπων ανθρώπων της πρωτοβουλίας #dwsepasa, με στόχο να κάνουμε πραγματικότητα το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και που μας αξίζει.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Φωτεινάκης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ