16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο πλευρό του Λιόλιου και ο Παπαλουκάς

Μία ακόμα σημαντική προσωπικότητα από τον χώρο του μπάσκετ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο «τσάρος» του ευρωπαϊκού μπάσκετ διεύρυνε την... παρέα της χρυσής ομάδας του 2005-06 μετά τους Κώστα Τσαρτσαρή και Δήμο Ντικούδη.

Ο Παπαλουκάς φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Pick and Roll» της Cosmote TV  και όταν η κουβέντα έφτασε στην επόμενη ημέρα,είπε: «Κατ' αρχάς θα επαναλάβω ότι πρέπει να ξανακάνουμε ενδιαφέρον το μπάσκετ. Ο πρόεδρος πρέπει να είναι τεχνοκράτης, αυτό το έχω ξαναπεί. Το έχω αναλύσει, πρέπει να έχει μια αντίληψη οργανισμού για την ομοσπονδία. 

Ο κύριος Βασιλακόπουλος έχει προσφέρει πάρα πολλά, όλοι πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό, έστω κι αν μέσα σε τόσα χρόνια έχουν γίνει και λάθη.
Πρέπει όμως να πάμε το μπάσκετ παρακάτω. Πρέπει να υπάρχουν τεχνοκράτες που θα το βοηθήσουν να εξελιχθεί. Ανθρωποι που θα καταλαβαίνουν όμως και το μπάσκετ.
Εχω ακούσει ενδιαφέροντα πράγματα από όλες τις πλευρές και μπορώ να πω ότι εμένα μου ταιριάζει περισσότερο ο Βαγγέλης Λιόλιος. Εκτός του ότι έχει μια κορυφαία στο είδος της εταιρία, έχει κι έναν μπασκετικό οργανισμό πρότυπο», είπε μεταξύ άλλων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ