20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο πλευρό του Λιόλιου και ο Κώστας Μαρλαφέκας

Η παρουσία του Παναγιώτη Φασούλα στην Πάτρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου είχε επαφές στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΕΟΚ και επισκέφτηκε και τις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Πάτρα, δημιούργησε μια παραφιλολογία μέσω δημοσιευμάτων. Ο Απόλλωνας Πάτρας ήταν ο πρώτος που πήρε επίσημη θέση θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και σήμερα ήρθε η προσωπική τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Απόλλωνα και διοικητικού ηγέτη του Εσπερου Πατρών, Κώστα Μαρλαφέκα. Ο ίδιος βλέποντας ότι επιχειρήθηκε να... ερμηνευτεί μια φράση του κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Φασούλα, προχώρησε σε δήλωση με την οποία έκανε σαφή αφ' ενός τον σεβασμό του στον Παναγιώτη Φασούλα, αφ' ετέρου την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου. Οπως φάνηκε δε από την δήλωση... καλωσορίσματος που ακολούθησε από τον επικεφαλής της κίνησης, ο Κώστας Μαρλαφέκας θα είναι και υποψήφιος για το Δ.Σ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται και διοικητικά με το άθλημα οι άνθρωποι που το έχουν υπηρετήσει εντός των αγωνιστικών γραμμών και έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Συμβαίνει σε όλες τις Ομοσπονδίες μπάσκετ του εξωτερικού χρόνια τώρα.
Φυσικά και θεωρώ την ενασχόληση του κυρίου Φασούλα θετική για το άθλημα.
Προσωπικά, όμως, θα υποστηρίξω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για τους εξής λόγους:
α) Εχει όραμα, σχέδιο, ξεκάθαρο πλάνο και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.
β) Γιατί έχει διοικητική εμπειρία, γνώση και σύγχρονη τεχνοκρατική προσέγγιση όλων των θεμάτων και των λύσεών τους.
γ) Γιατί έχει να επιδείξει σημαντικό έργο ουσίας στην ομάδα του.
δ) Γιατί πιστεύω πως πρεσβεύει την συνεργασία και την ενότητα όλων μας για την πρόοδο του αθλήματος που αγαπούμε και υπηρετούμε.
Και, τέλος γιατί είναι φίλος και συντοπίτης μας.
Πιστεύω πως έχει έρθει η στιγμή για αλλαγή στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, αποδίδοντας τις τιμές και τον σεβασμό που αρμόζουν στο απερχόμενο Δ.Σ.
Γιατί κανένας μας δεν αξίζει μόνος του τόσο, όσο αξίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα.
Καλή δύναμη σε όλους μας!
 
Τον συμπολίτη του «υποδέχτηκε» λίγη ώρα αργότερα με μια ενθουσιώδη δήλωση ο Βαγγέλης Λιόλιος.
 
«Χαίρομαι που ο Κώστας Μαρλαφέκας, ένας παράγοντας που επί σειρά ετών έχει αφήσει το στίγμα του  σε όλη την Ελλάδα με την αγάπη του και την έμφασή του στις Ακαδημίες, και τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου του, ένας άξιος επιχειρηματίας και αυθεντικός άνθρωπος του μπάσκετ με μεγάλη προσφορά στο άθλημα, συστρατεύεται μαζί μας στον κοινό αγώνα για ένα νέο ξεκίνημα στο ελληνικό μπάσκετ. Συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό μαζί, καθώς έχουμε την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες αρχές για το άθλημα που αγαπάμε. Πραγματικά είναι πολύ χαρούμενος και θα είναι τιμή για εμάς να είναι μαζί μας στο καινούργιο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ