25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στο πλευρό του Καρακώστα ο Λαδικός

Το νέο του μπασκετικό «σπίτι» βρήκε ο Στέφανος Λαδικός, ο οποίος τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον νεοφώτιστο στην Β' Εθνική, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, και στο πλευρό του Φώτη Καρακώστα.

Ο Λαδικός  εργάστηκε για πέντε συνεχόμενα χρόνια στη Νέα Κηφισιά, και τα δυο τελευταία στο πλευρό του Δημήτρη Λιόγα, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο των Νέων Ανδρών (U20) στην ΕΣΚΑ, και το υπερπωτάθλημα Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Εκτός από τον ρόλο του βοηθού προπονητή, θα αναλάβει και πόστο στις ακαδημίες του Κρόνου.

Αναλυτικά :

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ταλαντούχο προπονητή Στέφανο Λαδικό ο οποίος θα αναλάβει την θέση του βοηθού προπονητή στην Ανδρική ομάδα του συλλόγου μας που θα αγωνίζεται στη Β εθνική κατηγορία, στο πλευρό του προπονητη Φώτη Καρακώστα. Ενώ παράλληλα θα αναλάβει και ρόλο προπονητή στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Στέφανος εργάστηκε για πέντε συνεχόμενα χρόνια στη Νέα Κηφισιά, ενώ κατέκτησε τον τίτλο των Νέων Ανδρών (U20) στην ΕΣΚΑ, και το υπερπωτάθλημα Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Το καλωσορίζουμε στο τεχνικό δυναμικό του συλλογου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ