21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στο Περιστέρι το πρώτο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τις Ακαδημίες (pics)

Το Περιστέρι αναδείχθηκε νικητής με 74-52 επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του 1ου τουρνουά Ακαδημιών στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, σε μια πολύ όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», αποτελώντας την επιτυχημένη εισαγωγή για τη μεγάλη εκδήλωση του ΟΑΚΑ την περίοδο 27-28 Σεπτεμβρίου.

Το Περιστέρι κατέκτησε το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με παιδιά γεννημένα το 2006 και το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επικρατώντας στον τελικό του Παναθηναϊκού με 74-52. Στον μικρό τελικό ο Πανιώνιος επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 68-22. Οι απονομές των Κυπέλλων θα γίνουν την Πέμπτη (27/9) στο ΟΑΚΑ.

Με αυτό το τουρνουά άνοιξε η… αυλαία της μεγάλης διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ,της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου.  Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι πως τα παιδιά και από τις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι παίζοντας έναν σπουδαίο σκοπό.

Μετά το τέλος των αγώνων φωτογραφήθηκαν όλα μαζί με τα μπλουζάκια που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Πλέον, ξεκίνησε για τα καλά και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του τριφυλλιού. Του ανθρώπου που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, στο όραμα να κάνει τον Παναθηναϊκότην καλύτερη ομάδα στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού και παράλληλα συνεχή αρωγό σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. 

Δείτε ακολούθως φωτογραφίες από την εκδήλωση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ