18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στο Περιστέρι ο Αθηναίου

Το Περιστέρι θα είναι ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του Γιάννη Αθηναίου, αφού μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο 32άχρονος γκαρντ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους διοικούντες το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Basket League και το Basketball Champions League. Ο διεθνής γκαρντ πιστεύεται πως θα ενισχύσει σημαντικά τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι συνεχίζουν με προσεκτικά βήματα το σχεδιασμό τους.

Μετά την απόκτηση του Αμπντούλ Γκάντι και την παραμονή των Στίβεν Γκρέι, Ζώη Καράμπελα και Βασίλη Ξανθόπουλου το Περιστέρι «έκλεισε» αναφορικά με τις θέσεις στην περιφέρειά του και θα πάει, τώρα, για δύο ξένους ψηλούς.

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν πέρυσι στον Παναθηναϊκό κι έχει αγωνιστεί ακόμα στον Ηλυσιακό, τον Πανιώνιο, τον ΚΑΟΔ, τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Εκτός συνόρων έχει φορέσει τη φανέλα της ιταλικής Αρμάνι Μιλάνο, της τουρκικής Εσκισεχίρ και της γαλλικής Πρόβανς, ενώ ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού. Είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, αλλά δεν συμμετείχε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη χιαστού). Πλέον, είναι καλά κι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, «μετακομίζοντας» στο Περιστέρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ