18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο παρκέ με ένα τριαντάφυλλο (vid+pic)

Τριαντάφυλλα γέμισε η «Copper Box Arena», στο Λονδίνο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14/02). Μία απλή πράξη, με την οποία οι Βρετανοί γιόρτασαν την ημέρα των ερωτευμένων.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου BBL, ανάμεσα στους Λόντον Λάιονς και τους Μάντσεστερ Τζάιαντς, πρόσφερε θέαμα και υψηλό σκορ (νίκησαν με 105-100 οι «γίγαντες», αλλά την πρόκριση εξασφάλισαν τα «λιοντάρια») και συνδυάστηκε με μια συμβολική χειρονομία. Οι παίκτες των γηπεδούχων, κατά την επίσημη παρουσίασή τους, κρατούσαν από ένα τριαντάφυλλο στο χέρι, τιμώντας έτσι τον Άγιο Βαλεντίνο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα η μασκότ των Λόντον Λάιονς πρόσφερε στους φιλάθλους και σοκολάτες, δίνοντας μια πιο… γλυκιά νότα στη γιορτή των ερωτευμένων. Στο κλειστό βρέθηκαν αρκετά ζευγάρια, αλλά και παιδιά, που απόλαυσαν το ματς παρά την ήττα της ομάδας τους. Εξάλλου, τα «λιοντάρια» ήταν εκείνα που προκρίθηκαν στον τελικό και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, χάρη στη νίκη τους στo πρώτο ματς, στο «George H Carnall Centre», με 101-74.

https://www.youtube.com/watch?v=Owf6rRxK3Zs



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ