20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα ο πρόεδρος της Κρεμόνα!

Ταραχή έχει προκληθεί στις τάξεις της Κρεμόνα με τον πρόεδρο του ιταλικού συλλόγου, Άλντο Βανόλι, να διακομίζεται στο νοσοκομείο με πυρετό και συμπτώματα του κορονοϊού.

Η Ιταλία είναι από τις χώρες που έχει «πληγωθεί» αρκετά από το πέρασμα του κορονοϊού και καθημερινώς τα κρούσματα αυξάνονται με αμείωτους ρυθμούς.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ένα από αυτά πολύ πιθανόν να είναι ο πρόεδρος της Κρεμόνα, Άλντο Βανόλι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από πυρετό και διεκομίσθη στο νοσοκομείο ενώ τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν σε καραντίνα.

Πάντως ο ίδιος φάνηκε καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του: «Είμαι στο νοσοκομείο στην Κρεμόνα. Δεν έχω υψηλό πυρετό, αλλά δεν έχει περάσει έτσι πήγα στο νοσοκομείο. Θα δούμε. Δεν νιώθω άρρωστος. Έχω κάνει εξετάσεις για τον κορωνοϊό και όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

Να υπενθυμίσουμε ότι στην Κρεμόνα αγωνιζόταν φέτος ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Ίθαν Χαπ ενώ οι ξένοι παίκτες της ιταλικής ομάδας έχουν αποχωρήσει για τις χώρες του ώστε να είναι δίπλα στις οικογένειές τους για όσο διάστημα υπάρξει αναβολή των πρωταθλημάτων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ