19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στο «νήμα» και… έτοιμος για «σκούπα» ο Λουκάς

Η Λιέτουβος Ρίτας «καρδιοχτύπησε», αλλά έκανε το 2-0 με 79-78 στην έδρα της Γιουβέντους, με την ομάδα του μεστού για ακόμη μία φορά Λουκά Μαυροκεφαλίδη να χρειάζεται άλλη μία νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Μία σαφέστατα πιο ανταγωνιστική Γιουβέντους, σε σύγκριση με το 97-64 του Game 1 στο Βίλνιους, βρήκε η Λιέτουβος Ρίτας, η οποία όμως πήρε το «διπλό» με 79-78 και τώρα θέλει την νίκη στο σπίτι της, ώστε να εξασφαλίσει με «σκούπα» την παρουσία της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Λιθουανίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο (37-47), αλλά οι αντίπαλοί τους επιτέλους αντέδρασαν, για να προηγηθούν με καλάθι του Άιρλαντ στα 5.5 λεπτά για το φινάλε. Η Λιέτουβος, ωστόσο, είχε τις απαντήσεις από τη γραμμή των βολών, από την οποία έφτασε στο τελικό σκορ, με τον Άιρλαντ να χάνει την ευκαιρία να χαρίσει την νίκη στην εκπνοή για τη Γιουβέντους.

Ο Κρίστοφερ Κράμερ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με 20 πόντους, 7/12 σουτ, έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση επιβεβαίωσε πως είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, με 13 πόντους και έξι ριμπάουντ. Ο... μοιραίος Άντονι Άιρλαντ, πριν αστοχήσει στο σουτ στο φινάλε, είχε φτάσει τους 25 πόντους, με πέντε ριμπάουντ και επτά ασίστ, ενώ εντυπωσιακό είναι το double double 13 πόντων και 15 ριμπάουντ του Μακσίμ Κορνιένκο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ