25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο… μπάσκετ νίκησε το Περιστέρι

Σ' ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες, το Περιστέρι νίκησε εύκολα τον Άρη με 81-61, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη ανέβηκε στους 32 βαθμούς και προσπέρασε τον ΠΑΟΚ ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ήφαιστο Λήμνου. Στον αντίποδα το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη με 25 βαθμούς είναι ένατο.

Επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα οι διαιτητές Σώμος, Τζαφλέρης και Ευφραιμίδης να προχωρήσουν στη διακοπή του παιχνιδιού για 45 λεπτά και να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Περιστέρι ήταν ανώτερο σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δέχτηκε πίεση σε καμία στιγμή. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 26-17 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και 44-28 στο ημίχρονο.

Όλα κυλούσαν ήρεμα στο δεύτερο μέρος μέχρι τη διακοπή λόγω των επεισοδίων κι ενώ το σκορ ήταν 63-47 στο 33'. Αφού ξεκίνησε το παιχνίδι οι άμυνες ήταν χαλαρές και η κόρνα της λήξης βρήκε τους νικητές να νικούν 81-61.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ «ΜΠΟΜΠΕΡ»: Ο Στίβεν Γκρέι με 17 πόντους ήταν ο ηγέτης των νικητών ενώ στο πλευρό του είχε τον Μπεν Μπέντιλ ο οποίος πρόσθεσε 15 πόντους. Καλή εμφάνιση και από τον Ράιαν Χάροου με 6 πόντους και 8 ασίστ. Για τους ηττημένους ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεχώρισε με 18 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Περιστέρι μοίρασε 26 τελικές πάσες για 15 λάθη, την ώρα που ο Άρης είχε μόλις 12 ασίστ για 15 λάθη. Παράλληλα το ποσοστό των «κίτρινων» στις βολές ήταν κάκιστο με 12/22.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ