19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στο Μοσχάτο και η Τζέιμς

Κάτοικος Ελλάδας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Κεσούναν Τζέιμς, μετακομίζοντας από τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Η 25άχρονη φόργουορντ, που αγωνίστηκε πέρυσι σε 28 αγώνες στην κανονική περίοδο και τα πλέι οφ της Α1 Γυναικών έχοντας κατά μέσο όρο 18,8π., συμφώνησε με τους διοικούντες την ομάδα και ανακοινώθηκε.

Η ανακοίνωση: «Colpo grosso από την Ελευθερία Μοσχάτου που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή της αποκάλυψης του περσινού πρωταθλήματος, της αμερικανίδας Ke’ Shunan James. Με αποφασιστικές κινήσεις του χορηγού κ. Ηλία Πετροπούλου σε συνεργασία με το manager της παίκτριας κ. Βασίλη Γιαπαλάκη η ομάδα μας κατόρθωσε να ακούσει το πολυπόθητο ναι!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Colpo grosso από την Ελευθερία Μοσχάτου που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή της αποκάλυψης του περσινού πρωταθλήματος, της αμερικανίδας Ke’ Shunan James. Με αποφασιστικές κινήσεις του χορηγού κ.Ηλία Πετροπούλου σε συνεργασία με το manager της παίκτριας κ. Βασίλη Γιαπαλάκη η ομάδα μας κατόρθωσε να ακούσει το πολυπόθητο ναι..!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ