19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στο Λαύριο το «θρίλερ» της αγωνιστικής!

Σ' ένα σπουδαίο παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη, το Λαύριο νίκησε 78-77 το Ρέθυμνο εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 11-6, ενώ οι Κρητικοί με 7-10 έπεσαν από την οκτάδα αλλά θα δώσουν τη μάχη τους μέχρι τέλους.

Από την πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Δεν επέτρεψαν στην ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος να ξεφύγει όπως συνηθίζει, ανεβάζοντας παράλληλα και το σκορ σε υψηλά επίπεδα.

Οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε με 39-41.

Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και κυριαρχώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ ξέφυγαν με 61-55 στο 30' και φαίνονταν πιο κοντά στη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο η αναμέτρηση είχε συγκλονιστική εξέλιξη και με τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη να βάζουν μεγάλα σουτ, το Λαύριο κατάφερε να νικήσει με 78-77. Μοιραίος για τους Κρητικούς ο Μάλκολμ Άρμστεντ ο οποίος αστόχησε στο λέι απ που θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Βετούλας εξέφρασε κατά τη διάρκεια του ματς τα έντονα παράπονά του προς το διαιτητικό τρίο.

Ο παίκτης «ορχήστρα»: Ο Μακένζι Μουρ έχει αποδείξει την αξία του εδώ και καιρό. Σε  αυτό το παιχνίδι έκανε μία πλήρη εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους, έξι ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και τέσσερα κλεψίματα, ενώ υπέπεσε σε τρία λάθη. Για τους ηττημένους, ο Άρμστεντ πέτυχε επίσης 22 πόντους, αλλά ήταν ο μοιραίος στην τελευταία επίθεση.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Παρόμοια στατιστικά για τις δύο ομάδες στις περισσότερες κατηγορίες. Η διαφορά έγινε στις βολές. Οι γηπεδούχοι είχαν το εκπληκτικό ποσοστό 93% (14/15), ενώ οι αντίπαλοι τους 10/16 και τελικά τους στοίχισαν το ματς.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ