17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στο Λαύριο έχουν την εξήγηση

Χρειάστηκαν 20 αγωνιστικές το Λαύριο για να κάνει ένα ξέσπασμα που έψαχνε εναγωνίως και να θυμήσει την περσινή του πορεία. Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και έκτη συνολικά εδραίωσε την ομάδα του Χρήστου Σερέλη στην κατηγορία, έστω κι αν ο ίδιος έσπευσε μετά την θριαμβευτική επικράτηση επί του Περιστερίου να... διευκρινίσει: "Με όση διαφορά κι αν νικάς, δύο βαθμούς και μια νίκη παίρνεις. Αρα, θέλουμε άλλες δύο για να είμαστε σίγουροι, αν και πλέον είμαστε πολύ πιο άνετοι αφού σε κάποιο σημείο είχαμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού".

Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της σημερινής νίκης του Λαυρίου, ο Μιχάλης Λούντζης και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είχαν την εξήγηση για το ότι άργησε τόσο πολύ φέτος η ομάδα να βρει τον ρυθμό της. "Εφτασε Ιανουάριος για να πούμε ότι κάναμε όλοι μαζί προπόνηση. Είχαμε θέματα με τραυματισμούς, είχαμε αλλαγές κα πολλά νέα πρόσωπα και έτσι ήταν δύσκολο να βρει η ομάδα τον καλό αγωνιστικό ρυθμό. Σήμερα κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Οσο για μένα, περνάω καλά εδώ, μου αρέσει η ομάδα, με βοηθούν όλοι", είπε ο Λούντζης.

Ο Κακλαμανάκης, ο οποίος επίσης ντεμπουτάρισε φέτος με την Εθνική ανδρών όπως και Λούντζης, είπε: "Είχαμε ένα φυσιολογικό άγχος όμως αρχίσαμε τόσο δυνατά το ματς, πήραμε ρυθμό και διαφορά και σύντομα μας έφυγε. Οπως είπε και ο Μιχάλης αργήσαμε πολύ να βρεθούμε όλοι μαζί και μείναμε πίσω. Η ομάδα τώρα βρήκε τον ρυθμό που έδειχνε εδώ και τέσσερα χρόνια σε άμυνα και επίθεση. Εμένα εδώ μου ταιριάζει, μου αρέσει το περιβάλλον και μέσα από την δουλειά και την συνεργασία ήρθε και η μεγάλη στιγμή της συμμετοχής μου στην Εθνική".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ