27.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Στο «κόλπο» για Ντράμοντ και οι Ράπτορς

Οι φήμες περί αποχώρησης του Αντρέ Ντράμοντ από τους Καβαλίερς «φουντώνουν» όπως και οι μνηστήρες για την απόκτησή του πληθαίνουν, με τους Τορόντο Ράπτορς να είναι η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λίστα.

Ο Αμερικανός σέντερ δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει πολιτεία πριν το deadline της μεταγραφικής περιόδου ώστε να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το πρώτο του πρωτάθλημα και διάφορα δημοσιεύματα μπλέκουν το όνομά τους με αρκετές ομάδες.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Ράπτορς μετά τις αποχωρήσεις των Σερτζ Ιμπάκα και Μαρκ Γκασόλ έχουν αφήσει φέτος μεγάλο κενό στη ρακέτα τους και ευελπιστούν να αποσπάσουν την υπογραφή του Αντρέ Ντράμοντ μέσω ανταλλαγής.

Στις συζητήσεις για τα πιθανά ανταλλάγματα φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στην κορυφή για... θυσία ο Κάιλι Λάουρι ώστε να καταφέρουν να πείσουν τους «ιππότες» να παραχωρήσουν τον Ντράμοντ. Το πενταετές συμβόλαιο του Αμερικανού παίκτη βρίσκεται στο τελευταίο του χρόνο και αναμένεται να εξασφαλίσει γι' αυτή την σεζόν 28.75 εκατ. δολάρια, κάτι που αποτελεί «αγκάθι» για τις περισσότερες ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ