25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο κυνήγι της πρώτης νίκης

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη σε επίσημο αγώνα, αφού έχει χάσει και στο Κύπελλο (από τον Άρη) και στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα του Champions League από τη Λούντβιγκσμπουργκ. Σήμερα, όμως, που παίζει στην Πυλαία με την Γκαζιαντέπ για τη 2η αγωνιστική του Champions League (19.30-Novasports 2), ελπίζει ότι το χαρτί θα γυρίσει.

Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι δεν είναι απαραίτητη μόνο για βαθμολογικούς λόγους. Ίσως μάλιστα η πρωταρχική σημασία του να μην είναι αυτή, καθώς η σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή της και οι όποιες αναποδιές του ξεκινήματος μπορούν να διορθωθούν. Εκείνο που βασικά θέλει ο ΠΑΟΚ είναι να κάνει σεφτέ, ώστε να τονώσει την αυτοπεποίθησή του και να πάρει κουράγιο για τις επόμενες υποχρεώσεις του, που είναι πολλές και συνεχόμενες. Οι συνεχόμενες ήττες έχουν πλήξει το ηθικό των παικτών και η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ψυχολογική τόνωση.

Μιλώντας πριν από τον αποψινό αγώνα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε πίστη στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ωστόσο σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει την ομάδα πλήρη. Ο Αντώνης Κόνιαρης επιστρέφει από τον τραυματισμό του και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην 12άδα, όμως εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θοδωρή Ζάρα. Απών φυσικά θα είναι και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα

Η 2η αγωνιστική του BCL ολοκληρώνεται σήμερα με τις παρακάτω αναμετρήσεις:

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Ενισέι - Μούρθια (15:30)
Σάσαρι - Όλντενμπουργκ (21:30)

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Νεπτούνας - Βέντσπιλς (19:00)
ΠΑΟΚ - Γκαζιαντέπ (19:30)

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Μπάνβιτ - Ολίμπια Λ. (19:30)
Μπαϊρόιτ - Στρασμπούρ (21:00)
Εστουντιάντες - Ρόζα Ράντομ (21:30)

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

Ναντέρ - Αβελίνο (21:30)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ