17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο Κονέκτικατ το ντραφτ του ΝΒΑ

Σε στούντιο του ESPN στο Κονέκτικατ κι όχι στη Νέα Υόρκη θα λάβει χώρα το φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Όπως συνέβη και με εκείνο του WNBA θα γίνει διαδικτυακά, δηλαδή μέσω βιντεοκλήσεων.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς θα είναι η ομάδα που θα επιλέξει πρώτη, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να έχουν τη δεύτερη επιλογή και και τους Σάρλοτ Χόρνετς την τρίτη. Δείτε, εδώ, τη σειρά επιλογής των ομάδων. Το ντραφτ του 2020 ήταν να γίνει στις 25 Ιουνίου στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και της μετάθεσης του πρωταθλήματος 2019-2020. Θα διεξαχθεί, τελικά, στις 18 Νοεμβρίου.

Παρόντες στη διαδικασία, στο στούντιο του ESPN, θα είναι μόνο ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ και ο αναπληρωτής κομισάριος, Μαρκ Τέιτουμ, οι οποίοι και θα παρουσιάσουν το ντραφτ. Οι παίκτες θα επιλεχθούν και θα παρουσιαστούν ψηφιακά, μέσω βίντεο.

Θυμίζουμε πως από ελληνικής πλευράς έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Γιώργος Καλαϊτζάκης και Νίκος Ρογκαβόπουλος, καθώς και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού. Είναι μεταξύ των 42 παικτών εκτός ΗΠΑ που έχουν δηλώσει συμμετοχή κι έχουν δικαίωμα -εφόσον το επιθυμούν- να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους δέκα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του ντραφτ. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για όσους προέρχονται από κολέγια. Δείτε, εδώ, και τα 205 ονόματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ