27.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Στο κενό έπεσαν οι επαφές Ντεκ-Ρεάλ, περιμένει στη γωνία το ΝΒΑ

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στον Γκάμπριελ Ντεκ και τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον οι μερένχες κινδυνεύουν να δουν και δεύτερο παίκτη τους να τους αφήνει για το ΝΒΑ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Την αρχή έκανε ο Φακούντο Καμπάτσο και την σκυτάλη φαίνεται πως θα πάρει ο συμπατριώτης του Γκάμπριελ Ντεκ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "encestando" η υπόθεση της ανανέωσης του Ντεκ στη Ρεάλ θα έχει αρκετά επεισόδια, καθώς στην πρώτη συνάντησή τους μετά την κατάκτηση του Super Cup δεν επετεύχθη κάποια συμφωνία λόγω της υψηλής ρήτρας που θέλησε να επιβάλει στο συμβόλαιό του η βασίλισσα σε περίπτωση που γίνει κάποια πρόταση στο μέλλον.

Αυτό φαίνεται πως βρήκε αντίθετο τον Γκάμπριελ Ντεκ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021 και δείχνει διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τότε για να φύγει ελεύθερος ενώ η ρήτρα για να αποχωρήσει σύντομα είναι μόλις 600.000 ευρώ. Αυτό το ποσό μπορεί να καλυφθεί από κάποια ομάδα του ΝΒΑ ενώ γνωρίζει το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του από δύο τουλάχιστον ομάδες του ΝΒΑ.

Φαίνεται πως η διοίκηση της Ρεάλ δεν περνάει τις καλύτερες μέρες της, καθώς μετά τους λάθους χειρισμούς με Καμπάτσο, Μίκι, Ζίζιτς και Λαπροβίτολα έρχεται να προστεθεί και η περίπτωση του Ντεκ και πλέον είναι εφικτό το σενάριο ο Πάμπλο Λάσο να χάσει τον επόμενο μήνα έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του για το ΝΒΑ ή οι Μαδριλένοι να τον χάσουν το επόμενο καλοκαίρι... τζάμπα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ